Έκθεση Syskevasia 2022

Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της KSA στη φετινή Διεθνή Έκθεση ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ που πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan Expo από τις 30 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 3 Οκτωβρίου 2022.

Στο επετειακό περίπτερο της KSA Industrial Automation που γιόρτασε τα 50 χρονια από την ίδρυσή της, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την πλήρη γκάμα αξιόπιστων υλικων της εταιρείας στη βιομηχανία, για τεχνολογίες αιχμής, καθώς και για βιώσιμες λύσεις που συμβάλλουν στην υψηλή απόδοση με μειωμένο ενεργειακό κόστος, στην ελαχιστοποίηση των βλαβών εξοπλισμού και μηχανημάτων και στην εξοικονόμηση ενέργειας & πόρων.

Στα ειδικά διαμορφωμένα stands των κορυφαίων διεθνών Οίκων που εκπροσωπεί η KSA στην ελληνική αγορά, οι εκπρόσωποι της εταιρείας  παρουσίασαν τη νέα διάσταση που προσφέρει η OMRON στη βελτίωση της ψηφιοποίησης και της αναδιοργάνωσης της παραγωγής, καθώς και για τις πιο σύγχρονες λύσεις τεχνολογικής αιχμής για τη βελτιστοποίηση των λειτουργιών και την αποδοτικότητα των μηχανημάτων τους.

Στο διαδραστικό stand της Phoenix Contact, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το όραμα της εταιρείας και την έννοια All Electric Society, η οποία χρησιμοποιείται για να περιγράψει ένα κόσμο στον οποίο η ενέργεια θα παράγεται αποκλειστικά από ανανεώσιμες πηγές σε επαρκείς ποσότητες με προσιτές τιμές. Οι εκπρόσωποι της KSA κατέδειξαν τον καθοριστικό ρόλο της ψηφιοποίησης στην ενεργειακή απόδοση στην κατανάλωση, καθώς και τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει η έξυπνη δικτύωση και επεξεργασία ψηφιακών δεδομένων στη δημιουργία ενεργειακής απόδοσης και στην παραγωγή ενέργειας ουδέτερου άνθρακα.

Στο stand της εταιρείας Weishaupt, οι επισκέπτες του περιπτέρου της KSA ενημερώθηκαν για τη νέα τεχνολογία βιομηχανικών καυστήρων Weishaupt, που συμβάλλουν στη μείωση του κόστους λειτουργίας, εξοικονομώντας ηλεκτρική ενέργεια και καύσιμο,  και παράλληλα επιτυγχάνοντας βαθμό απόδοσης πάνω απο 94% , καθώς και για την πλήρη γκάμα των προϊόντων της εταιρείας που  μπορούν να καλύψουν οποιοδήποτε εύρος απόδοσης, από λίγα κιλοβάτ, για θέρμανση μικρών χώρων, έως πολλά μεγαβάτ για μεγάλες βιομηχανικές μονάδες.

Στο πλαίσιο της Έκθεσης, είχαμε την τιμή να δούμε το i4L SCARA Robot της Omron που χρησιμοποιήθηκε για την επίδειξη ρομποτικών εφαρμογών στα εκθεσιακά περίπτερα των συνεργατών μας Sabo Electric SA  και VIEPA.
Τους ευχαριστούμε θερμά!