Προμηθευτές & Συνεργάτες

Οι προμηθευτές μας
  1. Home
  2. Προμηθευτές & Συνεργάτες

Η συνεργασία της OMRON με την ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ (KSA) ξεκίνησε το 1983 με την προμήθεια ευρείας γκάμας προϊόντων βιομηχανικού αυτοματισμού, ψηφιακής τεχνολογίας, τεχνολογιών ελέγχου και λογισμικών.

Επενδύοντας ετησίως υψηλό ποσοστό (6%) σε έρευνα και ανάπτυξη και γκάμα 200.000 τεχνολογικά προηγμένων και καινοτόμων προϊόντων, είναι σε θέση να προσφέρει σύγχρονες και καινοτόμες λύσεις αυτοματισμού για την εξέλιξη της βιομηχανικής παραγωγής και την βελτίωση των συνθηκών εργασίας σε αυτή.​

Η Phoenix Contact είναι ένας από τους βασικούς προμηθευτές της ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ (KSA), με στενή συνεργασία για περισσότερα από 40 χρόνια.

Τα καινοτόμα προϊόντα της εταιρείας χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα και εφαρμόζονται σε συστήματα βιομηχανικού αυτοματισμού και βιομηχανικών ηλεκτρικών συνδέσεων, στην παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, στους αυτοματισμούς κτιρίων, στην ηλεκτροκίνηση και άλλους τομείς υψηλής τεχνολογίας.

Η εταιρεία Weishaupt παράγει καυστήρες αερίου, πετρελαίου και διπλού καυσίμου υψηλής ποιότητας που χαρακτηρίζονται από τη σχολαστική ανάπτυξή τους, την υψηλής ποιότητας κατασκευή τους, την εξαιρετική λειτουργική αξιοπιστία και τη μέγιστη αποτελεσματικότητα.

Η ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ (KSA) είναι η επίσημη και αποκλειστική διανομέας της Weishaupt GmbH στην Ελλάδα.

Η εταιρεία SCHMERSAL ιδρύθηκε το 1945 και με έδρα το Wuppertal της Γερμανίας αναπτύσσει καινοτόμες τεχνολογίες με πιο κύρια από αυτές την κατασκευή προϊόντων για τον τομέα της ασφάλειας χειριστών και μηχανών.

Στην Ελλάδα, επίσημος διανομέας προϊόντων για την Schmersal είναι η ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ (KSA)

H εταιρεία Rittal δραστηριοποιείται στον τομέα της διάθεσης υλικών για την κατασκευή πινάκων χαμηλής τάσης βιομηχανικού τύπου, για την κατασκευή πινάκων αυτοματισμού και για προϊόντα πληροφορικής.

Η συνεργασία της εταιρείας με την ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ (KSA) για τη διάθεση υλικών στην Ελληνική αγορά μετρά παραπάνω από 40 χρόνια.

Από το 1969 η Ισπανική εταιρεία Pemsa κατέχει θέση αναφοράς μεταξύ των κατασκευαστών συστημάτων μεταλλικών σχαρών, που χρησιμοποιούνται για την εγκατάσταση ηλεκτρικών καλωδίων, και παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για τη διαχείριση καλωδίων.

Στην Ελλάδα η ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ (KSA) αποτελεί τον επίσημο αντιπρόσωπο των προϊόντων της εταιρείας για πάνω από 50 χρόνια.

Για περισσότερο από 30 χρόνια η ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ (KSA) αποτελεί τον επίσημο αντιπρόσωπο της KLAUKE στην Ελλάδα, παρέχοντας στην ελληνική αγορά αξιόπιστα εργαλεία υψηλής ποιότητας.

Η γκάμα των προϊόντων της KLAUKE περιλαμβάνει εργαλεία, συσκευές δοκιμών, μέτρησης και επιθεώρησης, καθώς και υλικά σύνδεσης για εφαρμογές ηλεκτρολογίας. Επίσης, εξατομικευμένα εργαλεία για την τεχνολογία υδραυλικών εγκαταστάσεων και θέρμανσης, ειδικά εξαρτήματα σύνδεσης για χρήση στην αυτοκινητοβιομηχανία, καθώς και ιμάντες καλωδίωσης και συναρμολόγησης για εξειδικευμένες εφαρμογές.

Η Kromschröder ιδρύθηκε το 1865 στο Osnabrück της Γερμανίας και ανήκει στους κορυφαίους κατασκευαστές προϊόντων υψηλής ποιότητας και λύσεων για την ασφάλεια, τη μέτρηση και τον έλεγχο των αερίων. Με μετρητές αερίου, εξαρτήματα ασφαλείας και εξαρτήματα ελέγχου για συστήματα θέρμανσης και για βιομηχανική χρήση, η εταιρεία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που υποστηρίζονται από έναν παγκόσμιο οργανισμό πωλήσεων και υπηρεσιών.

Συνεργάτες

Η ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ διαθέτει ένα εκτενές δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, με σκοπό να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και άμεση εξυπηρέτηση σε κάθε γωνιά της χώρας.

Το δίκτυο αποτελείται από εταιρείες διανομής ηλεκτρολογικού υλικού, system integrators και κατασκευαστές μηχανών.

Γίνετε και εσείς μέλος της Ομαδας συνεργατών και μοιραστείτε το Όραμα της KSA για την προαγωγή της ενεργειακής αειφορίας, της καινοτομίας, καθώς και τη βελτίωση της ενεργειακής αποδοτικότητας σε κάθε κλάδο της ελληνικής βιομηχανίας!

Παρέχουμε:

  • Εξειδίκευση στα προϊόντα που προσφέρουμε, καλύπτοντας και τις πιο απαιτητικές εφαρμογές
  • Πλήρη γκάμα προϊόντων για κάθε εφαρμογή
  • Άμεση και αποτελεσματική επικοινωνία
  • Συνεχή εκπαίδευση & ενημέρωση πάνω στις εξελίξεις στο χώρο του βιομηχανικού αυτοματισμού