Logistics Administrator

Logistics Administrator

Επιθυμούμε να προσλάβουμε έναν/μία Logistics Administrator που θα στελεχώσει την ομάδα Logistics της εταιρείας.

Από τη θέση του/της Logistics Administrator, θα διενεργείτε όλες τις υποστηρικτικές διαδικασίες, ελέγχους, που απαιτούνται για τη σωστή διευθέτηση, φύλαξη και διακίνηση όλων των προϊόντων που φυλάσσονται και διακινούνται από και προς την αποθήκη σύμφωνα με τις καθημερινές παραγγελίες.

Λίγο πιο αναλυτικά:

-Θα βοηθάτε όπου χρειαστεί να διατηρείται ο αποθηκευτικός χώρος ασφαλής και καθαρός, διατηρώντας τις αρχές σχεδιασμού της αποθήκης και προτείνοντας συνεχείς βελτιώσεις. Θα οργανώνετε τα απαραίτητα στοιχεία/έγγραφα για τη σωστή αποστολή των προϊόντων που έχουν προγραμματιστεί για την ημέρα όπως επίσης και τη λίστα με τις αποστολές για τον courier-μεταφορέα.
-Θα παρακολουθείτε καθημερινά την ομαλή αποστολή των υλικών μέσω courier/πρακτορείων και θα ενημερώνετε αντίστοιχα τα εμπλεκόμενα τμήματα. Επίσης, θα ενημερώνετε και τους πελάτες όποτε ζητηθεί για τα νούμερα αποστολής των παραγγελιών. Θα συνεννοείστε με courier/πρακτορεία για δέματα που καθυστερούν ή πρέπει να γίνει αλλαγή διεύθυνσης παράδοσης.
-Θα αναλάβετε την καθημερινή διαχείριση/διευθέτηση/αποστολή των τιμολογίων και δελτίων αποστολής στους πελάτες ή/και στους μεταφορείς σε συνεργασία με το Customer Service και το Λογιστήριο.

Τι χρειάζεται για να επιτύχετε στη θέση!

Αναζητούμε έναν/μία πτυχιούχο οποιασδήποτε κατεύθυνσης που να έχει εργαστεί τουλάχιστον 2+ έτη σε τμήματα υποστήριξης Logistics/γραμματειακής υποστήριξης ή γενικά σε ρόλο Administration support που του/της αρέσει να εργάζεται σε ένα δυναμικό περιβάλλον με σύγχρονες προκλήσεις και θέλει να κάνει τη διαφορά.

Επιθυμούμε να έχει καλή αντίληψη τρόπων προσέγγισης του πελάτη/συνεργάτη, να μπορεί να ενεργεί αυτόνομα και με υπευθυνότητα, να μπορεί να ενσωματώνεται με ευκολία στις ευρύτερες ομάδες εργασίας, να χτίζει σχέσεις, να τηρεί τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνει, να έχει ανεπτυγμένες δεξιότητες οργάνωσης & προγραμματισμού, καλές γνώσεις Η/Υ και MS Office, να του/της αρέσει να καταθέτει ιδέες και προτάσεις για την ανάπτυξη της επιχείρησης και να είναι αποτελεσματικός/ή στην επικοινωνία στα ελληνικά και στα αγγλικά.

Αντιλαμβανόμαστε ότι οι επιδόσεις σας μπορεί να μην καλύπτουν όλα τα κριτήρια της αγγελίας μας.

Παρ’ όλα αυτά, σας προτρέπουμε να μας στείλετε το βιογραφικό σας, σε περίπτωση που προκύψουν περαιτέρω θέσεις.

Επόμενα βήματα?

Εάν σας ενδιαφέρει αυτή η θέση, παρακαλούμε να υποβάλετε το βιογραφικό σας μέχρι 30/09/23 στο  hr@ksa.gr με κωδικό θέσης (LOG/ADM).

Η KSA είναι ένας εργοδότης που δεσμεύεται για τη διαφορετικότητα, την συμπερίληψη και τις ίσες ευκαιρίες για όλους. Προσλαμβάνουμε με βάση μόνο αξίες, προσόντα, επιδόσεις, δεξιότητες, συμπεριφορές, εμπειρία και γνώσεις. Οι αγγελίες εργασίας της εταιρίας μας είναι απαλλαγμένες από κάθε προκατάληψη.

Κανένα προσωπικό χαρακτηριστικό δεν να αποτελεί εμπόδιο για την ένταξη στην KSA. Απαγορεύουμε τις διακρίσεις και την παρενόχληση με βάση τη φυλή, το χρώμα, το φύλο, τη θρησκεία, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, την εθνική καταγωγή, την αναπηρία, ή οποιαδήποτε άλλα προσωπικά χαρακτηριστικά.