Μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοιού
Στα πλαίσια της προσπάθειας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού Covid-19 και με αίσθημα ευθύνης προς τους εργαζόμενους και τους συμπολίτες μας, η εταιρία μας έχει πάρει τα ακόλουθα μέτρα:

Από σήμερα 17.03.2020, η εταιρία μας θα λειτουργεί στο κανονικό της ωράριο με μειωμένο προσωπικό με φυσική παρουσία στις εγκαταστάσεις μας, ενώ οι υπόλοιποι εργαζόμενοι θα εργάζονται μέσω τηλεργασίας, με σκοπό την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των συνεργατών και πελατών μας.

Αναστέλλονται οι συναντήσεις με φυσική παρουσία στις εγκαταστάσεις της εταιρίας μας. Οι απαραίτητες πληροφορίες για την επιλογή του κατάλληλου για την εφαρμογή σας προϊόντος, θα πρέπει να ανταλλάσσονται μέσω τηλεφώνου ή με τη χρήση νέων τεχνολογιών. Επίσης, δεν θα είναι δυνατή η παραλαβή των παραγγελιών σας από την έδρα μας. Όλες οι παραγγελίες θα αποστέλλονται με courier σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Αναστελλεται καθε εξωτερικη εργασια

Αναστέλλεται κάθε εξωτερική εργασία, επομένως η τεχνική υποστήριξη θα γίνεται τηλεφωνικά ή μέσω απομακρυσμένης πρόσβασης στην εγκατάσταση ή τηλεδιάσκεψης.